+90 312 911 6060 serkan@weteknoloji.com

Antivirüs, bilgisayarları zararlı programlardan korumak için hazırlanan güvenlik yazılımlarına verilen isimdir. Bu uygulamalar kullanıcıların tercihlerine göre çeşitli görevler üstlenmektedir. Genel anlamda zararlı yazılımları yani virüsleri bularak yok etmekte ve virüslere karşı güvenlik duvarı oluşturmaktadır. Bu konuda özellikle kurumsal kullanım için üretilen SOPHOS Antivirüs uygulaması ön plana çıkmaktadır.

antivirus-programlari-nasil-calisir-696x373

SOPHOS Antivirüs Özellikleri

Antivirüs konusunda kurumsal çözümler üreten SOPHOS tarafından geliştirilen Antivirüs uygulaması sayesinde çok az kaynak kullanarak maksimum düzeyde koruma sağlayabilirsiniz. Özellikle UNIX, Linux ve Windows işletim sistemleri için oluşturulan SOPHOS Antivirüs sayesinde son derece az bellek kullanımıyla üst düzey koruma elde edebilirsiniz.

SOPHOS Antivirüs sayesinde sistem performansınız zorlanmadan tüm sisteminiz koruma altında olacaktır. Windows için HIPS korumasını kolay bir şekilde dağıtan yazılım sayesinde sanallaştırma konusu da optimize edilmiştir. Özellikle profesyonel sunucular için önerilen bu yazılım, az kaynak tüketimi nedeniyle de tercih edilmektedir.

Ağ Depolana İçin Profesyonel Çözümler

Günümüzde ağ depolama konusu revaçtadır. Ağ depolama sistemlerinin güvenliği de öne çıkmaktadır. Bu konuda devreye giren SOPHOS Antivirüs sayesinde ağ depolama birimleriniz koruma altında olacaktır. Sistem korumasında profesyonel destek sunan uygulama sayesinde rahat bir nefes alabilirsiniz.

Tüm Cihazlar Koruma Altında

Antivirüs konusunda önemli hizmet sunan SOPHOS Antivirüs ile tüm cihazlarınız koruma altında olacaktır. Cihazlar ve dosya paylaşımları için şifreleme sunan ve tüm mobil cihazlara profesyonel koruma sağlayan yazılım sayesinde içiniz rahat edecektir.

İşletmelerde önemli belgelerin koruma altında olması, sanal depolamanın güvence altında olması oldukça önemlidir. SOPHOS Antivirüs konusunda sizlere yardımcı olan firmamız tüm sistemin kurulumunda yanınızdadır. Firmamızı tercih ederek sisteminizi güvence altına alabilirsiniz. Firmamıza başvurarak paketler arasında bütçenize göre tercih yapabilir ve tüm sisteminizi gelişmiş bir şekilde koruma altına alabilirsiniz.

WhatsApp WhatsApp 'dan yazın.