+90 312 911 6060 serkan@weteknoloji.com

Sophos Firewall

Powerful Protection and Performance

Sophos Firewall

Sophos Firewall’un Xstream mimarisi, önemli SaaS, SD-WAN ve bulut uygulama trafiğinizi hızlandırırken ağınızı en son tehditlerden korur.

TLS 1.3 Şifre Çözme

Hızlı ve etkili akıllı TLS denetimi ile muazzam bir kör noktayı ortadan kaldırın, işinizi kolaylaştırmak için kapsamlı istisnalarla en son standartları ve işaretle ve tıkla politika araçlarıyla destekleyin.

Derin Paket Denetimi

Yeni nesil IPS, web koruması ve uygulama kontrolünün yanı sıra SophosLabs Intelix tarafından desteklenen derin öğrenme ve korumalı alan dahil olmak üzere yüksek performanslı akışlı derin paket incelemesiyle en yeni fidye yazılımlarını ve ihlalleri durdurun.

Uygulama Hızlandırma

SaaS, SD-WAN ve VoIP, video ve diğer güvenilir uygulamalar gibi bulut trafiğinizi otomatik olarak veya kendi politikalarınız aracılığıyla hızlandırın ve performansı optimize etmek için bunları Xstream FastPath’e koyun.

Güçlü Performans

XGS Serisi, günümüzün çeşitli, dağıtılmış ve şifreli ağları için ihtiyaç duyduğunuz korumayı güçlendirmek için her fiyat noktasında Xstream performansı sunar.

Xstream tarafından desteklenmektedir

Donanım düzeyinde önemli SaaS, SD-WAN ve bulut trafiğinizi hızlandırın ve boşaltın, aynı zamanda entegre Xstream Flow Processors ile TLS ve derin paket incelemesi için performans boşluğu ekleyin.

Yüksek Hızlı Bağlantı

Güvenlik duvarınızın halihazırda çok yönlü bağlantı seçeneklerini, yüksek hızlı bakır, fiber, Ethernet üzerinden Güç (PoE) ve Wi-Fi için geniş bir eklenti modül yelpazesiyle özelleştirin.

Amaca Uygun Performans

İçiniz rahat olsun, güvenlik duvarınızın çift işlemci mimarisi, cömert bellek sağlama ve yüksek performanslı katı hal depolamayla en zorlu iş yüklerinin üstesinden gelmek için amaca yönelik olarak üretildiğinden emin olun.

Sizin için Nihai Güvenlik Duvarı Çözümü

Ağınıza uyum sağlayan bir güvenlik duvarı edinin, böylece ağınızı güvenlik duvarına uyarlamanıza gerek kalmaz. Sophos Firewall, benzersiz ortamınızı güvence altına almak için ihtiyaç duyduğunuz özellikleri ve çok yönlülüğü sunar.

Kurumsal Koruma

En Zorlu Ağlar için Görünürlük, Koruma ve Performans

Sophos Firewall, kurumsal düzeyde koruma, benzersiz risk görünürlüğü ve günümüzün en zorlu dağıtılmış ağlarına güç sağlamak için ihtiyacınız olan tüm esnekliği sağlar.

Hepsi Bir Arada Koruma

Eksiksiz Korumayı Birleştirin, Basitleştirin ve Tasarruf Edin

Sophos Firewall, hem yönetimi kolay hem de benzersiz bir değer sunan mevcut en iyi birleşik tehdit yönetimi korumasını sağlar.

Okul Koruma

Güçlü Uyumluluk, Yönetimi Kolay, Uygun Fiyatlı

Sophos Firewall, eğitimcilerinizi ve öğrenci nüfusunuzu korumak için ihtiyaç duyduğunuz tüm amaca yönelik içerik filtreleme ve uyumluluk özelliklerini sunar.

Perakende ve SD-Şube

Dağıtılmış Dünyanızı Asla Mümkün Olmadığını Düşündüğünüz Yollarla Bağlayın

Sophos Firewall, perakende, ICS, SD-WAN ve SD-Branch için benzersiz bir şekilde basit ama güçlü bir çözüm sunmak için eksiksiz bir güvenli erişim ürünleri portföyü ile entegre olur.

Uç Nokta Entegrasyonu

Güvenlik Duvarınız ve Uç Noktanız Birlikte Çalışıyor

Sophos Firewall, otomatikleştirilmiş tehdit tepkisi için Senkronize Güvenlik sağlamak üzere Sophos Uç Nokta ürünleriyle benzersiz bir şekilde entegre edilmiştir.

Paylaşımlı Bulut

AWS, Azure veya Nutanix Bulut Ağlarınızı Koruyun

Sophos Firewall, hızlı ve kolay dağıtımlar için doğrudan popüler bulut platformlarının pazarından bulut için optimize edilmiş koruma sağlar.

Merkezi Bulut Yönetimi

Sophos Central – Üstün Siber Güvenlik Bulut Yönetim Platformu – ücretsiz ve kolay.

Tümünü Yönetmek için Tek Konsol

Sophos Central, tüm Sophos ürünleriniz için tek bir bulut yönetim konsolu sağlar ve hiçbir ekstra ücret ödemeden grup güvenlik duvarı yönetimi içerir.

Bulutta Raporlama

Sophos Central, ağınızı zaman içinde analiz etmenizi ve görselleştirmenizi sağlayan esnek raporlama araçlarıyla güvenlik duvarı günlük verilerinizi bulutta tutar.

Zero-Touch Dağıtım

Sophos Central, Sophos Central’dan yeni Sophos Güvenlik Duvarı cihazlarını, onlara dokunmak zorunda kalmadan kolayca konuşlandırmanızı sağlar.

Güvenliğinizi Senkronize Edin

Sophos Güvenlik Duvarı ekosistemi, korumanızı, ağınızı genişletebilen ve ekibiniz için bir güç çarpanı olabilecek benzersiz ve güçlü avantajlar sağlar.

Senkronize Güvenliğin işletmenize nasıl fayda sağladığını görün.

Korumanızı Senkronize Edin

Sophos Firewall, ister kendiniz yönetin ister Sophos’un sizin için yönetmesine izin verin, inanılmaz görünürlük, koruma ve yanıt avantajları ile MTR, XDR ve Senkronize Güvenliği etkinleştirmek için ZTNA ve Intercept X Endpoint dahil olmak üzere Sophos ekosisteminin geri kalanıyla sıkı bir şekilde entegre olur. .

Ağınızı Genişletin

Sophos Firewall, dağıtılmış ağınızı bir araya getirecek eksiksiz bir SD-WAN, bulut ve VPN güvenli erişim çözümleri portföyü ile ağınızı her yerde, her şekilde, kolay ve uygun maliyetle genişletmenize olanak tanır.

Takımınızı Çarpmaya Zorlayın

Senkronize Güvenlik ve Sophos Central içeren Sophos Güvenlik Duvarı ekosistemi, BT güvenliğinizi yönetirken size önemli ölçüde zaman, çaba ve kaynaklar kazandırmak için bir araya gelerek BT ​​ekibinizin boyutunu etkin bir şekilde iki katına çıkarır.

Ağınıza Uyacak Şekilde Tasarlandı

Sophos Firewall, herhangi bir ağa uyacak şekilde güçlü ve modüler bir donanım cihazı modellerinin yanı sıra bulut, sanal ve yazılım dağıtım seçenekleri sunar.

WhatsApp WhatsApp 'dan yazın.