+90 312 911 6060 serkan@weteknoloji.com

Teknolojik gelişmelerle birlikte depolama konusunda da gelişmeler tüm hızıyla devam etmektedir. Özellikle harici depolama aygıtlarının bozulması, bilgilerin silinmesi kullanıcıları farklı alternatiflere yönlendirmiştir. Bu noktada bulut depolama yani ağ üzerinden depolama konusu devreye girmektedir. Firmalar için özel ağ güvenliği yazılımı geliştiren Sophos tarafından piyasaya sürülen bulut depolama, son derece gelişmiş özellikler sunmaktadır.

Basit Kullanım

Firmalarda bilgilerin depolanması konusunda öne çıkan bulut depolama araçları arasındaki yerini alan Sophos Cloud ile tüm verileriniz güvende olacaktır. Son derece basit kullanım imkanı sunan bu ağ depolama sistemine her an her yerden ulaşabilmeniz mümkündür. Verileriniz oldukça gelişmiş bir şekilde koruma altına alınmaktadır.

Şirketlerin depolama konusundaki tüm sıkıntılarını gideren Sophos Cloud yani Sophos bulut depolama sayesinde tüm belgeleriniz, hesap dökümanlarınız, medya dosyalarınız güvende olacaktır. Şirketler tarafından yoğun olarak tercih edilen bu depolama sisteminden siz de memnun kalacak ve kendinizi güvende hissedeceksiniz.

maxresdefault

Ücretsiz Deneme İmkanı

Sophos hakkında fazla bilgisi olmayan ya da sistemin nasıl çalıştığını bilmeyen firmalar için ücretsiz deneme imkanı bulunmaktadır. Firmanın web sayfasına giriş yaparak ücretsiz deneme sürümü linkine tıklayabilir ve sistem hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bu da sizlere hem konu hakkında bilgi sunacak hem de depolama sisteminin ne kadar gelişmiş olduğunu gösterecektir.

Sophos Cloud depolama alanını tercih etmeniz durumunda, Sophos’un ürettiği tüm ağ güvenliği yazılımlarına da çeşitli avantajlarla sahip olabileceksiniz. Bunun yanı sıra depolama alanı ile entegre şekilde çalışan ağ güvenliğini de tercih etmeniz durumunda hem sabit sürücüler hem de mobil cihazlarınızdaki tüm veriler güvende olacaktır.

Günümüzde firmalar için önemli konulardan olan bulut depolama sürücüsü konusunda siz de dünya markası Sophos’u tercih edebilir ve firmanızdaki tüm bilgilerin gelişmiş bir sistemle saklanmasını sağlayabilirsiniz.

Dünya devi Sophos’un bir cep telefonlarına yönelik Sophos mobile Control  uygulaması hakkında bilgi almak istermisiniz

WhatsApp WhatsApp 'dan yazın.