+90 312 911 6060 serkan@weteknoloji.com

Mobil cihazların, özellikle de akıllı telefon ve tabletlerin yaygınlaştığı günümüzde bu cihazlar kullanılarak veri transferi yapılması da yaygınlaşmıştır. Kurumsal çözümlerle kullanıcıların beğenisini kazanan Sophos tarafından üretilen Sophos Mobile Control sayesinde tüm taşınabilir cihazlarınız güvence altında olacaktır.

maxresdefault (1)

Kolay Kurulum İmkanı

Firmanızda kullandığınız ve önemli bilgiler içeren mobil cihazlardaki tüm verileri tek yazılım ile koruma altına alabilirsiniz. Bunun için Sophos Mobile Control yazılımını denemeniz yeterlidir. Son derece kolay bir şekilde kullanım imkanı sağlayan bu yazılım, her türlü mobil işletim sisteminde verimli bir şekilde çalışmaktadır. Bu da farklı işletim sistemlerine farklı yazılım arama sorununu ortadan kaldırmaktadır.

Sophos Mobile Control sayesinde mobil cihazlardaki sadece kurumsal değil kişisel verileriniz de güvence altında olacaktır. Tüm verilerinizi şifreleyebileceğiniz bu yazılım sayesinde dış etkenlere karşı tam koruma elde edebilirsiniz. Özellikle bilgilerin çalınması gibi konularda etkili olan yazılım sayesinde tüm belgeleriniz ve tüm bilgileriniz en gelişmiş sistemlerle şifrelenmektedir.

app control-sophos

Mobil Cihaz Yönetimi

Kurumsal anlamda birçok uygulamayla dikkat çeken Sophos’un mobil cihazlar için geliştirdiği Sophos Mobile Control sayesinde tüm mobil verilerinizi tek bir yerden kontrol edebilirsiniz. Bunun yanı sıra mobil uygulama yönetimi imkanına da sahip olursunuz. Böylece cihazlara yüklenecek her türlü uygulama hakkında bilgi sahibi olursunuz.

Sophos’un sunduğu bu gelişmiş yazılım sayesinde, mobil içerik yönetimine de sahip olacaksınız. Ayrıca kurumlar arası yazışmalarda önemli yer edinen mobil e-posta yönetimi de diğer artınız olacaktır. Tüm bu imkanlardan faydalanmanız ve tüm verileri kontrol altına almanız mümkündür.

Dünya devi Sophos’un mobil uygulamasını tercih ederek tam koruma sağlayabilirsiniz. Sophos Mobile Control yazılımının yanı sıra, diğer Sophos ürünleri hakkında da sayfamızdan bilgi alabilirsiniz. Kurumsal ağ güvenliği için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

WhatsApp WhatsApp 'dan yazın.