+90 312 911 6060 serkan@weteknoloji.com

Firmalar için ağ güvenliği konusu son derece önemlidir. Bu konuda kurumsal kullanım için oluşturulan Sophos Server Security sayesinde sunucuların güvende olması sağlanmaktadır. Sunucu yani tüm verilerin yer aldığı kısmın koruma altında olması son derece önemlidir. Bu konuda profesyonel hizmet sunan Sophos’u tercih edebilirsiniz.

Tam Güvenlik

Profesyonel kullanımda öne çıkan Sophos Server Security ile sunucu koruması ve performansı en üst düzeyde gerçekleşmektedir. Sunucu uygulaması beyaz liste ya da kilitleme özelliği sayesinde bilinen ya da bilinemeyen tehditlere karşı sunucuların güvende olmasını sağlamaktadır. Bu konuda Windows, Linux, UNIX ve sanallaştırılmış tüm sunucu ortamlarının korumasını sağlamaktadır.

Sophos-Server-Security-Box

Sophos Server Security sayesinde tek tıkla güçlü koruma sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, beyaz listede bulunan tüm uygulamaları manuel olarak ayarlama imkanınız bulunmaktadır. Bu da size tam koruma sağlayacaktır. Bellek saldırısı tarzındaki tüm tehditler bu yazılım sayesinde engellenmektedir.

Profesyonel Hizmet

Firmanızda Sophos Server Security yazılımını kullanarak profesyonel hizmetten faydalanabilirsiniz. Bu yazılım sayesinde içerik tabanlı saldırılar tam olarak önlenmektedir. Dışarıdan gelecek ve sunucuya zarar verecek tüm uygulamalar belirlenerek engellenmektedir. Bu da server yani sunucunuza tam koruma imkanı sağlamaktadır.

sophos_aws-architecture_diagram_letter-HA

Her platform için güvenlik ilkesiyle hareket eden Sophos firması, sunduğu bu güvenlik yazılımı sayesinde bulut depolama alanlarının da güvende olmasını sağlamaktadır. Uyumlu çalışan yazılımla birlikte firmanızda bulunan cihazların yanı sıra sanal depolama alanları da güven içinde olacak ve hızlı çalışacaktır.

Firmamıza başvurarak Sophos Server Security hizmetini edinebilirsiniz. Sadece bu yazılım değil tüm Sophos ürünleri hakkında bilgi alabilirsiniz. Koruma konusunda profesyonel destek alabilmeniz için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir. Bu konuda aklınızdaki tüm sorulara cevap vererek en iyi yazılımı kurma imkanı sunmaktayız.

 

Profesyonel Sophos Server Security hizmetimiz haricinde,verilerinizin güvenliği adına sunduğumuz bir diğer hizmet olan Sophos Safeguard Encryption hizmetimiz hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

WhatsApp WhatsApp 'dan yazın.